Overlijden meldenOverlijden melden 0512 - 331420, wij zijn dag en nacht bereikbaar.
 

Open dag Nijboer Uitvaartzorg 2019

DROGEHAM ■  Altijd al een kijkje achter de schermen willen nemen in een jong en dynamisch uitvaartverzorgingsbedrijf? Op zaterdag 14 september kan dat. Dan opent Nijboer Uitvaartzorg in Drogeham haar deuren voor iedereen die belangstelling heeft.
 
Op deze dag staan de medewerkers van Nijboer Uitvaartzorg voor u klaar om alles te vertellen over hun vak. De kern van wat Nijboer Uitvaartzorg doet is ‘meedenken en verzorgen’. Het rouwdrukwerk verzorgen, het rouwvervoer verzorgen, de advertenties verzorgen, de uitvaartkist verzorgen, zodat wij voor nabestaanden een betekenisvol afscheid mogelijk kunnen maken. ‘De wensen van de nabestaanden staan altijd centraal’ aldus eigenaar Henk Visser, ‘en u bent van harte uitgenodigd om op deze dag met ons in gesprek te gaan’.
 
Voor deze dag heeft Nijboer Uitvaartzorg speciale activiteiten georganiseerd. Er zijn demonstraties van het dragersteam van Wies Paulusma Uitvaartondersteuning uit Burgum. Ook is er een rouwkoets te bezichtigen.
 
U krijgt uiteraard de gelegenheid om rond te kijken in dit moderne bedrijf. Hierin is een opbaarkamer te vinden, een familiekamer, een drukkerij en een mortuarium. Ook de rouwauto’s en de uitvaartkistencollectie kunt u bekijken..
 
De deuren aan de Tillewei 11A in Drogeham  zijn geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

Terug naar het overzicht