Overlijden meldenOverlijden melden 0512 - 331420, wij zijn dag en nacht bereikbaar.
 

Nijboer Uitvaartzorg wordt partner van Monuta

Nijboer Uitvaartzorg uit Drogeham, gemeente Achtkarspelen, is een samenwerking aangegaan met Monuta. Beide partijen hebben hiertoe een overeenkomst ondertekend. Nijboer Uitvaartzorg is hiermee per 8 mei ‘partner van Monuta’ geworden.


Nijboer Uitvaartzorg blijft een zelfstandige onderneming, maar zal namens Monuta uitvaarten verzorgen in Smallingerland, Achtkarspelen, Opsterland, Ooststellingwerf, Kollumerland en Nieuwkruisland en Tytsjerksteradiel. Henk Visser, directeur Nijboer Uitvaartzorg: "Kwaliteit en klantbeleving staan bij Nijboer Uitvaartzorg hoog in het vaandel. Hiermee hebben wij raakvlakken met Monuta. Deze samenwerking leidt ertoe dat wij onze dienstverlening nog beter kunnen inzetten in het gebied waarin wij werkzaam zijn. Zorgzaamheid, creativiteit en innovatie. Met Nijboer Uitvaartzorg is Monuta verzekerd van een betrouwbare partner.”

Directeur Uitvaartzorg bij Monuta, Roos Zwetsloot: "Wij willen altijd dichtbij zijn voor onze klanten. In gebieden waar we niet goed vertegenwoordigd zijn, is het daarom belangrijk dat we een betrouwbare partner hebben. Een partner die met dezelfde kwaliteit, zorg en betrokkenheid werkt als dat wij van onze eigen uitvaartverzorgers verwachten. Die partner hebben wij gevonden in Nijboer Uitvaartzorg. We werken nu al regelmatig samen. De uitvaartverzorgers van Monuta maken bijvoorbeeld regelmatig gebruik van de rouwvervoerservice van Nijboer. Hierdoor zijn de contacten goed en weten we wat we aan elkaar hebben. Ik heb er veel vertrouwen in dat we door de samenwerking nog verder te intensiveren, we samen verder kunnen groeien.”
 
 

Terug naar het overzicht