Overlijden meldenOverlijden melden 0512 - 331420, wij zijn dag en nacht bereikbaar.
 

Voor de uitvaart

Voorbespreking

We komen bij u langs om alles met u te bespreken. We vertellen u wat de mogelijkheden zijn en wat er gaat gebeuren, maar we luisteren vooral naar uw wensen en denken graag met u mee.

Laatste wensen

Steeds vaker heeft de overledene zijn of haar laatste wensen besproken of vastgelegd. Wordt het een begrafenis of een crematie en wat voor voorkeuren zijn er voor de plechtigheid? Wat zijn uw wensen met betrekking tot de uitvaart? Om aan te kunnen sluiten bij uw wensen, hebben we een wensenboekje opgesteld.

Kosten uitvaart

De kosten zijn sterk afhankelijk van uw persoonlijke wensen. U betaalt namelijk niet alleen voor de plechtigheid zelf, maar ook voor allerlei bijkomende kosten, zoals een uitvaartkist en een gedenkmonument, bijvoorbeeld een grafsteen of urn. Ben u nieuwsgierig naar de kosten op basis van uw wensen? Met een ingevuld wensenformulier kunnen wij een nauwkeurige kostenindicatie geven. Hiervoor maken wij graag een afspraak met u.

Uitvaartverzekering

Heeft u een uitvaartverzekering? Niet alle pakket-, natura- of kapitaalverzekeringen zijn toereikend. Bekijk uw polisvoorwaarden goed, zo weet u of u voldoende verzekerd bent en of u keuzevrijheid heeft. Bij een kapitaalverzekering wordt na het overlijden een bepaald bedrag uitgekeerd, zodat nabestaanden zelf naar wens de uitvaart kunnen regelen.

Heeft u geen uitvaartverzekering en/of wilt u meer informatie? Neem contact op met Nijboer Uitvaartzorg, we vertellen er u graag alles over.

Uitvaartvereniging

Uitvaartverenigingen zijn ooit opgezet om de uitvaart van haar leden te verzorgen tegen een betaalbare prijs. De meeste uitvaartverenigingen zijn verbonden met een dorp of een plattelandsgemeenschap. Wij verzorgen uitvaarten voor diverse verenigingen in de regio. Bent u lid van een uitvaartvereniging? Ook dan denken wij graag met u mee.