Overlijden meldenOverlijden melden 0512 - 331420, wij zijn dag en nacht bereikbaar.
 

Na de uitvaart

Na een overlijden

Ook na de uitvaart denken we mee en nemen zorgen uit handen. Zo hebben we een checklist opgesteld van de instanties die op de hoogte gebracht moeten worden. Maar naast hulp bij een aantal praktische zaken, adviseren we over een eventuele gedenkmomument of bij het kiezen van een asbestemming.

Grafmonumenten

Onze medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden. Zo zijn er grafmonumenten in allerlei stijlen en van verschillende materialen mogelijk.

Asbestemming

Wat wilt u dat er met de as gebeurt? Misschien heeft u zelf al een mooie bestemming in gedachten of misschien wilt u weten wat de mogelijkheden zijn. Nijboer Uitvaartzorg denkt graag met u mee.

Dankbetuiging

Wilt u familie, vrienden en bekenden via een advertentie of kaart bedanken voor hun steun en medeleven? We adviseren u graag over de mogelijkheden en verzorgen de afhandeling zelf in onze drukkerij.

Nazorg en evaluatie

Een overlijden is vaak een emotionele, ingrijpende gebeurtenis. We willen u graag in deze moeilijke tijd bijstaan. Zo helpen we u bij de afwikkeling van een aantal praktische zaken. Maar we vinden het belangrijk dat het goed met u gaat. Vanuit die gedachte werkt Nijboer Uitvaartzorg met een nazorgconsulent.

Binnen enkele maanden na de uitvaart zal de nazorgconsulent telefonisch contact met u opnemen om te horen hoe het met u gaat. In dit gesprek zal zij tevens een aantal vragen stellen om onze dienstverlening rondom de uitvaart met u te evalueren. Dit gesprek kan bij u thuis plaatsvinden als u daar behoefte aan heeft. Neem gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft.